Home Gospodarstvo Varteks se vratio na tržište Slovenije i otvorio trgovinu u Mariboru

Varteks se vratio na tržište Slovenije i otvorio trgovinu u Mariboru

by viktoria2020

Modni brand Varteks, nakon dugo godina, ponovno je prisutan na slovenskom tržištu.

– Brojni poznavatelji ove modne kuće oduševljeno su dočekali otvorenje prve Varteks trgovine u Mariboru, u popularnom trgovačkom centru Mercator center Maribor Tabor. Ovo je prva u nizu trgovina koje Varteks planira otvoriti u Sloveniji, a uskoro se očekuje i otvorenje trgovine u Ljubljani – priopćili su iz Varteksa.

Novu proljetnu kolekciju predstavili su povodom otvorenja trgovine kreativna direktorica Varteksa Martina Vrdoljak Ranilović, predsjednik uprave Varteksa Tomislav Babić, te gosti mr.sc. Boris Grigić veleposlanik RH u Sloveniji, konzul Šime Ivanjko, Barbara Istenič te predstavnici košarkaškog kluba Cedevita Sani Bečirovič, Matic Lisac i Tine Ružić.

– Jako sam sretna što će Varteks imati priliku pokazati svoj dizajn i u Sloveniji. Iza nas stoji stoljetna tradicija izrade odjeće i uspjeli smo biti jedna od rijetkih modnih kuća koje su opstale na ovim prostorima i mislim da će slovenski ljubitelji mode prepoznati naš dizajn. Iznimno se trudimo razviti novi i svježi modni izričaj i mislim da kolekcija za proljeće/ljeto 2021. apsolutno korespondira s današnjim trendovima. Prije svega, ona emanira našu potrebu za ponovnim osjećajem ljepote, optimizmom, opustenoću i lakoćom – izjavila je povodom otvorenja kreativna direktorica Martina Vrdoljak Ranilović.

Related Posts